Algemene tandheelkunde

Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van algemene tandheelkunde.


Hieronder wordt verstaan; controles, vullingen maken of vervangen, wortelkanaalbehandeling, kroon- en brugwerk, bleekbehandeling, behandeling bij pijn of klachten.
Indien nodig verwijzen wij u naar de mondhygiënist voor behandeling van tandvleesproblemen zoals gingivitis en parodontitis.
Op deze manier helpen wij u bij het optimaliseren van de mondgezondheid.

Mondhygiëne


Om problemen in de mond te voorkomen of bij klachten aan het tandvlees is het verstandig om een afspraak te maken bij een van onze mondhygiënisten.

Zij kunnen u begeleiden bij de behandeling van tandvleesontstekingen (gingivitis/ parodontitis) en zullen u de beste adviezen geven op het gebied van mondverzorging. De mondhygiënist helpt ook op het gebied van preventie bij kinderen en jongvolwassenen. Door de juiste begeleiding bij de verzorging van het (kinder)gebit worden toekomstige problemen voorkomen. Zij doen dit in de vorm van instructies, voedingsadvies, informatie over gebitsverzorgingsproducten, fluoride- behandelingen en het aanbrengen van sealants.

Ook als u niet in onze praktijk bij de tandarts komt kunt u een afspraak maken bij een van onze mondhygiënisten.

Esthetische tandheelkunde

Wilt u uw gebit verfraaien?


Wij kunnen u van uitgebreide informatie voorzien omtrent de esthetiek van uw gebit. Wij bieden verschillende technieken hiervoor zoals vervangen van ontsierende vullingen, het bleken van het gebit bij verkleuring, kronen of facings (schildjes van porselein, behandeling alleen indien geïndiceerd).
Voor het rechtzetten van het gebit verwijzen wij naar een orthodontie praktijk in de buurt.